Leírás
Az agaragar tengeri vörösmoszatokból nyert poliszacharid-keverék, sűrítő- és gélképző anyagnak használják. Élelmiszerekben sűrítőanyagként, zselésítőanyagként, stabilizálószerként alkalmazható.
Az agar-agart szobahőmérsékleten el kell keverned vízben, majd legalább 90 fokra kell hevítened, hogy bekövetkezzék a zselésítés. Ezt követően hozzá lehet keverni a megkötni kívánt ételhez, végül le kell hűteni!
Paraméterek
Darab | 1 |
Tárolási feltételek | Tiszta, száraz, napsütéstől védett helyen, szobahőmérsékleten |
Összetevők | agar-agar |
Nettó tömeg | 200 g |
Észrevételek | Az Európai élelmiszer-biztonsági szabályok szerint gyártott termék |
Eredet helye | Kína |
Termék típus | Por |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!