Leírás
A Lumea cukorvirág massza egyedi recept alapján készült cukorvirágok készítéséhez.
Különleges állagának köszönhetően, könnyen formázható, nagyon vékonyra nyújtható és valósághű szirmokat lehet belőle formázni.
13 élénk szín közül választhat különböző kiszerelésben.
A már kidolgozott szirmokat vagy virágokat hagyjuk másnapig száradni. Száradás után szép virágcsokrokat lehet belőlük készíteni
Figyelem!
A feldolgozás előtt hintsünk egy kevés kukoricakeményítőt a munkapadra, hogy a virágmassza ne ragadjon az asztalhoz.
Ha egy nagyobb darab virágmasszát szeretnénk kinyújtani és hogy elkerüljük a gyors felületi száradást ami felszíni repedést okozhat, azt tanácsoljuk, hogy a virágmassza felületét kenjük át növényi olajjal, használjunk egy széles kenő ecsetet így hosszabb ideig tudunk a virágmasszával dolgozni anélkül, hogy megrepedezne a felülete. A megmaradt virágmassza darabokat gyúrjuk össze és újból használható ugyanezzel a technikával.
A Lumea cukormasszák és egyéb alapanyag masszák, valamint adalékanyagok a Tortadíszek saját termékskáláját képezik.
A cukor virág massza megdolgozásának módja.
Megdolgozása során érdemes akkora mennyiséggel dolgozni, amenyire szükségünk van. A gyurás által a massza puha, könnyen formálhatóvá válik. A virág cukor massza nem alkalmas torták bevonására, mível levegővel érintkezve megkeményszik. Torta bevonására ajánlani tudjuk a Lumea Fondantot.
A kibontott cukormasszát nem kell teljes egésszében átgyúrni, csak annyit szakítsunk ki belőle, amennyiből szeretnénk virágokat készíteni. A többit hermetikusan zároljuk a dobozban, hogy ne száradjon meg.
A Lumea virágmassza előnye, hogy másnapra teljesen meg keményszik így könnyen lehet csokorba kötni anélkül, hogy a szirmok eltörnének.
GMO nyilatkozat: GMO mentes- az öszetevőkre kapott nyilatkozatok alapján.
Tárolás: Tiszta, száraz, napsütéstől védett helyen, szobahőmérsékleten. Javasoljuk a termék jól lezárt csomagolásban történő tárolását.
Minőségmegőrzési idő: gyártástól számított 12 hónapig, a tárolási feltételek betartásával, a csomagoláson feltüntettett minőségmegőrzési határidőig.
Csomagolás módja: Élelmiszerek csomagolására engedélyezett, fedővel ellátott műanyag veder és/vagy bopp fólia. A termék csomagolásának formatervezése változhat.
Youtube videók
Paraméterek
Termék típus | Fondant |
Allergének | NYOMOKBAN TARTALMAZHAT: KÉNDIOXID ÉS SZULFITOK, TOJÁS ÉS BELŐLE KÉSZÜLT TERMÉKEK |
Darab | 1 |
Tárolási feltételek | Tiszta, száraz, napsütéstől védett helyen, szobahőmérsékleten |
Szín | Lila |
Tápérték/100g | 1662 kJ/390 Kcal, zsír: 5.81g, amelyből telített zsírsavak: 2.91g, szénhidrát: 84.56g, amelyből cukrok: 76.89g, fehérje: 0.004g, só: 0.01g |
Összetevők | Cukor (min.71%), módosított keményítő (E1422), víz, glükóz szirup, növényi olaj (pálma), sűrítőanyag: xantángumi (E415), tartosítószer: kálium-szorbát (E202), vanília aroma, étkezési sav: citromsav (E330), színezékek: brilliánskék FCF (E133), karmazsin (E122) |
Nettó tömeg | 500 g |
Észrevételek | (E110, E104, E122, E129, E102, E124) - a gyermekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat |
Eredet helye | Európai Unió |