Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.240 Ft
1.948 Ft
Kedvezmény: 13%
Az akció időtartama:
2024. 09. 13. - 2024. 12. 04.
Menny.:db

Cukorvirág massza rugalmas virágokhoz, 500g - Lumea

Ár:
2.240 Ft
1.948 Ft
Kedvezmény: 13%
Az akció időtartama:
2024. 09. 13. - 2024. 12. 04.
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: LFFP-500g
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lumea
Szerezhető hűségpontok: 2

Leírás

 Bizonyára minden cukrász ismeri azt a kellemetlen érzést, amikor a cukorvirág díszek egy véletlen mozdulat folytán összetörnek. De ez most mind a múlté, ugyanis egy új formulával készült anyagot mutatunk be önöknek. A Lumea Flower Flexi Paste egyedi alapanyagokból készült cukorvirág massza, aminek köszönhetően a virág díszek többé nem törnek el.
 Forradalmasítjuk a cukorvirágdíszek készítését! A Lumea Flower Flexi Paste-ből készült cukorvirágok több hét után is hajlíthatóak maradnak, megőrzik rugalmasságukat és nem veszítik el szépségüket sem.

A LUMEA FLOWER FLEXIPASTE egy professzionális, élelmiszeripari termék  valósághű, rugalmas cukorvirágok készítéséhez.

Felhasználási útmutató:

A Lumea Flower Flexipaste cukormasszából kiszakítunk egy akkora darabot amekkorára szükségünk van és néhányszor átgyúrjuk. A gyúrás után a termék puha, rugalmas és könnyen formázhatóvá válik.

Nagyon vékonyra (papírlap vastagságra) kinyújtjuk. Kivágjuk a kívánt formát, hozzátesszük a virágdrótot (amennyiben szükséges) és a már kidolgozott szirmokat másnapig formában hagyjuk száradni. Száradás után szép virágokat, virágcsokrokat lehet belőlük készíteni, amint a videóban is megtekinthető. A drót nélküli szirmok ragasztásához ételragasztó használata ajánlott.

Munkalapnak javasolt a szilikon nyújtólap, de más felület is megfelel, amit szükség esetén kevés keményítővel lehet megszórni.

Paraméterek

Termék típus Cukorvirág massza
Allergének NYOMOKBAN TARTALMAZHAT: KÉNDIOXID ÉS SZULFITOK, TOJÁS ÉS BELŐLE KÉSZÜLT TERMÉKEK
Darab 1
Tárolási feltételek Tiszta, száraz, napsütéstől védett helyen, szobahőmérsékleten
Szín Fehér
Tápérték/100g 1338 kj/316 Kcal, zsír: 1.9g, amelyből telített zsírsavak: 0.95g, szénhidrát: 78.21g,amelyből cukrok: 36.62g, fehérje: 0.01g, só: 2.20g
Összetevők módosított keményítő (tápióka), cukor (min.27%), glükóz szirup, víz, nedvesítőszer: glicerin (E422), sűrítőanyag: cellulózgumi (E466), növényi olaj (pálma), zselésítőanyag: nátrium-alginát (E401), tartosítószer: kálium-szorbát (E202), vanília aroma
Nettó tömeg 500 g
Eredet helye Európai Unió

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!