Leírás
Szükséges összetevő a virágpaszta készítéséhez CMC-vel együtt. A glükóz szirup hajlamos megőrizni a pékáruk lágy és nedves állagát. Ezért használják a marcipán bevonathoz és Royal Icing-hoz a keménység és túl gyors száradás megelőzésére.
A glükóz szirup (folyékony glükóz) egy cukorhelyettesítő, amelyet cukrászatban és pékségben használnak. Az élelmiszeriparban a glükóz szirup szerepe, hogy megakadályozza a cukor kristályosodását édességekben (zselék, lekvárok) vagy édesítőszerként.
Kukoricából állítják elő, és helyettesítője a kukoricaszirupnak (corn syrup)
Paraméterek
Allergének | NYOMOKBAN TARTALMAZHAT: KÉNDIOXID ÉS SZULFITOK |
Darab | 1 |
Tárolási feltételek | Tiszta, száraz, napsütéstől védett helyen, szobahőmérsékleten |
Tápérték/100g | 1305kj/ 308 Kcal, zsír: 0.1g amelyből telített zsírsavak: 0.1g, szénhidrát: 77.9g, amelyből cukrok: 77.9g, fehérje 0.04g, só: 0g |
Összetevők | glükóz szirup |
Nettó tömeg | 300 g |
Észrevételek | Az Európai élelmiszer-biztonsági szabályok szerint gyártott termék |
Eredet helye | Európai Unió |
Termék típus | Szilikon formák |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!